Ett fönster mot omvärlden

Att förstå ord som: “blogg, hemsida, html, html5, php, flash” är inte lätt men inte heller nödvändigt om man bara kan ta till sig den mest grundläggande informationen för att komma igång på ett socialt nätverk eller med sitt bloggande eller kanske ha en egen hemsida. Men redan där är det många som tycker att det verkar vara så krångligt: “Skapa användarkonto, välja lösenord, uppge än det ena eller andra” att man drar sig för att börja denna resa.

För dig som känner lust att öppna ett fönster mot omvärlden men på en och samma gång känner att det blir ett enda virrvarr när du försöker orientera dig bland de möjligheter som står till buds idag hoppas och tror jag att jag ska kunna hjälpa dig. Jag har under årens lopp skapat många hemsidor, satt upp många CMS:er (Content Managment Systems), kört webbservrar, hjälpt personer med deras datorer, skrivare, mobiler, “plattor”, tv-installationer och mycket annat.

Ser jag att dina önskemål kan lösas utan min hjälp berättar jag det utan några kostnader. Är projektet för omfattande berättar jag det. Men för er andra kan jag kanske vara till hjälp. Ta då kontakt med mig via denna mailadress: info@vindbris.se så ser jag till att skapa en lösning som du blir nöjd med.

 
Hör av dig – jag hjälper dig att öppna ett fönster mot omvärlden!